top of page

Accelerator -ohjelmasta kasvua teollisuuden liiketoiminnalle

Valmistava teollisuus on Suomen viennin kivijalka. Joko teidän yrityksenne tekee kansainvälistä liiketoimintaa? 

Kasvun tavoitteleminen voi olla hyödyllistä vaikka kansainvälistyminen ei olisikaan ensimmäisenä tulevaisuuden haaveissanne. Kenties olette teollisuuden alan yritys, jonka liiketoiminta sujuu perushyvin mutta toiminta ei kasva. Kuulostaako tutulta? 

 

Haemme kasvuohjelmaamme mukaan valmistavan teollisuuden yrityksiä, jotka haluavat kiihdyttää toimintaansa entistä kannattavammaksi. 

Yritystoiminnan kehittäminen ei vaadi hienoja sanastoja tai paperinpyöritystä. Accelerator-kasvuohjelma tarjoaa yrityksesi toimintaan räätälöidyn kokonaisuuden, joka käsittelee kaikki kasvulla oleelliset osa-alueet, samalla yhdistäen yrityksenne yhteisön muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteena on liikevaihdon ja yrityksen arvon kasvattaminen. Yhteisön luottamuksellisuuden ja vertaistuen takaamiseksi emme ota mukaan kilpailevia yrityksiä - toimi siis nopeasti ja varmista paikkasi!

 

Luvassa on intensiivinen kasvuohjelma, kontakteja rahoittajiin ja sijoittajiin mikäli kaipaatte lisärahoitusta, verkoston mahdollisiin yhteistyökumppaneihin sekä asiantuntijan henkilökohtaisen tuen ja mentoroinnin oppien viemiseksi käytäntöön. 

Asiantuntijoillamme sekä yhteistyökumppaneillamme on vahva toimialaosaaminen ja referenssit teollisuuden alan yritysten kehittämiseen. Kerromme näistä mielellämme myös lisää. 

Lähde mukaan kasvattamaan liiketoimintaasi!

 

Ilmoita kiinnostuksesi alla olevalla lomakkeella niin olemme teihin yhteydessä. 

Mihin teemaan yrityksesi sopii parhaiten?

Kiitos viestistä! Olemme teihin yhteydessä.

OHJELMAN SISÄLTÖ

Mikä Accelerator -ohjelma on? Voisiko tämä sopia yrityksellenne? 

aikataulu

Ohjelman alustava aikataulu.

Näin haet mukaan

Haluatko mukaan Accelerator -ohjelmaan? Näin haet mukaan!

kysyttävää? kysy mitä tahansa!

Etkö löytänyt vastausta kysymykseeesi? Laita meille viesti ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

bottom of page