top of page

Kasvuohjelma ja verkostot terveysteknologiaa ja -palveluita tarjoaville yrityksille

Haluaisitko verkostoitua muiden terveysteknologia- ja -palveluyritysten kanssa ja samalla kasvattaa liikevaihtoa, yrityksesi arvoa ja kehittää yrityksesi valmiuksia kovempaan kasvuun sekä kansainvälistymiseen? Tämä onnistuu asiantuntijatiimien tuella Accelerator -ohjelmassa. 

Accelerator hakee terveysteknologia ja -palvelualan yrityksiä mukaan kasvuohjelmaan, jossa yrityksesi saa avaimet liiketoiminnan kehittämiseen. Ohjelman sisältö räätälöidään yrityksesi tarpeisiin ja tueksesi saat oman valmentajan sekä joukon asiantuntijoita, jotka sparraavat sinua eteenpäin kasvun tiellä. Osa ohjelmasta toteutetaan ryhmämuotoisesti, joten saat vertaistukea yhteisön muilta yrityksiltä. Luottamuksellisen ja turvallisen ympäristön luomiseksi emme ota mukaan kilpailevia yrityksiä, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi!

 

Kymmenen kuukauden intensiivinen kasvuohjelma tarjoaa yrityksesi toimintaan räätälöidyn kokonaisuuden, joka käsittelee kaikki kasvun oleelliset osa-alueet, samalla rakentaen verkostoja niin muihin osallistuviin yrityksiin, ohjelman yhteistyökumppaneihin kuin myös Yrityskehityksen ja kumppaneiden sijoittaja- ja rahoittajakontakteihin.

Lähde mukaan kasvattamaan liiketoimintaasi!

 

Ilmoita kiinnostuksesi alla olevalla lomakkeella niin olemme teihin yhteydessä. 

Mihin teemaan yrityksesi sopii parhaiten?

Kiitos viestistä! Olemme teihin yhteydessä.

OHJELMAN SISÄLTÖ

Mikä Accelerator -ohjelma on? Voisiko tämä sopia yrityksellenne? 

aikataulu

Ohjelman alustava aikataulu.

Näin haet mukaan

Haluatko mukaan Accelerator -ohjelmaan? Näin haet mukaan!

kysyttävää? 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseeesi? Laita meille viesti ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

bottom of page