top of page

ACCELERATOR -OHJELMA

Intensiivinen kasvuohjelma yrityksellesi

Ohjelma käynnistyy kymmenen kuukauden intensiivisellä strategisella kasvuvalmennuksella, joka käsittelee kaikki kasvun osa-alueet. 

Kasvuvalmennuksen osa-alueet:

  1. Asiakkuudet, markkinointi, brändi ja viestintä 

  2. Myynti ja myynnin johtaminen 

  3. Toiminnot, johtaminen, tiimit, KPI:t 

  4. Rahoitus

Kasvuvalmennuksen sisältö räätälöidään yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Kymmenen kuukauden kasvuvalmennuksen aikana yrityksellä on apunaan vahva asiantuntijajoukko, joka valmentaa yritystä kasvun ja kansainvälistymisen osa-alueilla. Sen lisäksi yritykselle nimitetään oma mentori, joka tukee ja auttaa yritystä koko ohjelman läpi.

Mentorointi ja verkostoituminen kasvun tukena

Kasvuvalmennuksen lisäksi yritys saa mentorin tuekseen jopa 20 kuukaudeksi. Yritys pääsee myös verkostoitumaan ohjelman aikana niin muiden osallistuvien yritysten, yhteistyökumppaneiden kuin rahoittajien ja sijoittajien kanssa. Tavoitteena on vahvistaa yritysten asiakassuhteita sekä rahoitusta. 

Rahoitusta tarvitsevilla yrityksillä on mahdollisuus sijoittajien ja rahoittajien kanssa verkostoitumisen lisäksi myös osallistua Suomen Yrityskehityksen järjestämiin rahoituspaneeleihin. 

Yhteisö yritysten kesken

Ohjelmaan ei oteta mukaan kilpailevia yrityksiä. Yrityksille halutaan taata mahdollisuus turvalliseen ympäristöön ja vertaistukeen kehittämisessä ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Yritysyhteisö muodostuu osallistuvien yritysten kesken ja pääset verkostoitumaan myös toimialarajojen yli. 

Ohjelmassa on useita ryhmävalmennuspäiviä. Tämä mahdollistaa yhdessä oppimisen ja vertaistuen sekä mahdolliset uudet yhteistyökuviot ohjelman yritysten kesken. Accelerator-ohjelmassa muodostetut verkostot voivat olla korvaamattomia yrityksesi tulevaisuudelle. 

bottom of page