top of page

Verkostoja, rahoitusta ja kasvua teknologiayrityksen tarpeisiin

Accelerator-ohjelma tarjoaa ICT/AI -teemaan osuville yrityksille asiantuntijatiimin valmennusta kasvuun ja kansainvälistymiseen, verkostoja toimialarajojen yli, kontakteja eri toimijoihin sekä apua rahoituksen hakuun. Oletko valmis kehittämään liiketoimintaasi kasvattamalla samalla yrityksesi liikevaihtoa ja arvoa?

Kasvuvalmennuksen sisältö räätälöidään yrityksesi tarpeisiin ja tueksesi saat oman valmentajan sekä joukon asiantuntijoita, jotka sparraavat sinua eteenpäin kasvun tiellä. Ohjelma toteutetaan osaksi ryhmämuotoisesti, joten saat vertaistukea yhteisön muilta yrityksiltä. Luottamuksellisen ja turvallisen ympäristön takaamiseksi emme ota mukaan kilpailevia yrityksiä, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi!

Kymmenen kuukauden intensiivinen kasvuohjelma tarjoaa yrityksesi toimintaan räätälöidyn kokonaisuuden, joka käsittelee kaikki kasvun oleelliset osa-alueet, samalla rakentaen verkostoja niin muihin osallistuviin yrityksiin, ohjelman yhteistyökumppaneihin kuin Yrityskehityksen ja kumppaneiden sijoittaja- ja rahoittajakontakteihin.

Lähde mukaan kasvattamaan liiketoimintaasi!

 

Ilmoita kiinnostuksesi alla olevalla lomakkeella niin olemme teihin yhteydessä. 

Mihin teemaan yrityksesi sopii parhaiten?

Kiitos viestistä! Olemme teihin yhteydessä.

OHJELMAN SISÄLTÖ

Mikä Accelerator -ohjelma on? Voisiko tämä sopia yrityksellenne? 

aikataulu

Ohjelman alustava aikataulu.

Näin haet mukaan

Haluatko mukaan Accelerator -ohjelmaan? Näin haet mukaan!

kysyttävää? 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseeesi? Laita meille viesti ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti!

bottom of page